Balkan Forum
Registrierung Kalender Mitgliederliste Teammitglieder Suche Häufig gestellte Fragen Zur Startseite

Balkan Forum » Balkan Forum » Politik » Das Attentat auf Azem Hajdari am 12.9.1998 » Hallo Gast [Anmelden|Registrieren]
Letzter Beitrag | Erster ungelesener Beitrag Druckvorschau | An Freund senden | Thema zu Favoriten hinzufügen
Seiten (2): « vorherige 1 [2] Neues Thema erstellen Antwort erstellen
Zum Ende der Seite springen Das Attentat auf Azem Hajdari am 12.9.1998 3 Bewertungen - Durchschnitt: 8,333 Bewertungen - Durchschnitt: 8,333 Bewertungen - Durchschnitt: 8,33
Autor
Beitrag « Vorheriges Thema | Nächstes Thema »
Illyri Illyri ist männlich
Kaiser

images/avatars/avatar-83.gif

Herkunft: Kosovar

Auf diesen Beitrag antworten Zitatantwort auf diesen Beitrag erstellen Diesen Beitrag editieren/löschen Diesen Beitrag einem Moderator melden       Zum Anfang der Seite springen

Jaho Mulosman Haupt Attentäter, ging sogar nun vor das Europäische Gericht.

Jaho Mulosmani, rigjykim për dy vrasje
» Vendosur: 24/04/2009 - 08:09

Armand Bajrami

Jaho Mulosmani, një prej emrave më të përfolur të botës së krimit në Shqipëri, rikthehet në Gjykatën e Tiranës për akuzën e vrasjes. I dënuari për krimin e dyfishtë të vrasjes, si edhe për atentatin e "shekullit" ndaj ish-deputetit Azem Hajdari, do të vihet sërish ballë togave të zeza të gjykatës. Prokuroria dërgoi në gjykatë pak ditë më parë dosjen penale, ku Mulosmani akuzohet për vrasjen e Bislim Hykës dhe Isuf Bashkurtit. Personi mbi të cilin rëndojnë dy dënime të përjetshme, fitoi në Gjykatën e Lartë në ditët e para të majit të këtij viti prishjen e njërit prej dënimeve dhe kthimin e çështjes për rigjykim në Shkallën e Parë. Dërgimi i çështjes në rigjykim u bë me arsyetimin se Gjykata e Lartë kishte vërejtur shkelje të shumta procedurale në gjykimin e çështjes në Shkallën e Parë. Ndërsa Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë prishi njërin prej vendimeve me burgim të përjetshëm, "fati" i vendimit tjetër është në dorën e Gjykatës së Strasburgut, ku ndodhet aktualisht në shqyrtim dosja "Hajdari".
Rikthimi i dosjes
Rigjykimi i Mulosmanit

http://www.panorama.com.al/index.php?id=27562
25.04.2009 09:44 Illyri ist offline Beiträge von Illyri suchen Nehmen Sie Illyri in Ihre Freundesliste auf
Pinki Pinki ist männlich
Ante

images/avatars/avatar-46.gif

Herkunft: Kroatien

Auf diesen Beitrag antworten Zitatantwort auf diesen Beitrag erstellen Diesen Beitrag editieren/löschen Diesen Beitrag einem Moderator melden       Zum Anfang der Seite springen

URL: http://balkanweb.com/index.php?id=37097
Policia arreston Cakrrin, u arratis nga burgu më 22 janar
(Dërguar më: 01/05/09) Policia e kryeqytetit arreston Petrit Cakrri, dëshmitari i vrasjes së Azem Hajdarit, i arratisur nga burgu i Shënkollit. I dënuar për 2 vepra penale, me 6 vjet për vjedhje e 6 për mashtrim, rrezikon edhe 5 vjet të tjera.

TIRANE- Arrestohet Petrit Cakrri, dëshmitari i vrasjes së Azem Hajdarit , i arratisur nga burgu i Shënkollit më 22 janar.
Arrestimi i Cakrrit është bërë në një hotel në Tiranë nga policia e kryeqytetit dhe Antikrimi. I dënuari për dy vepra penale, përkatësisht me 6 vjet burg për vjedhje dhe 6 vjet për mashtrim, telefonoi pas arratisjes në televizionin “News 24” ku denonconte pretendimet për mbajtjen e tij në burg edhe pasi kishte mbaruar kryerjen e dënimit. Atë kohë reagimi i Drejtorisë së përgjithshme të burgjeve ishte i menjëhershëm duke hedhur poshtë të gjitha pretendimet e të arratisurit. Cakrri rrezikon edhe pesë vjet të tjera burgim për shkak se ka shkelur ligjin duke u arratisur, ndërkohë që kishte edhe një vit e katër muaj burg për të bërë.
(e.n/News24/BalkanWeb)
01.05.2009 16:57 Pinki ist offline Beiträge von Pinki suchen Nehmen Sie Pinki in Ihre Freundesliste auf
Pinki Pinki ist männlich
Ante

Jaho Mulosmani, war noch in mehr Morde verwickelt

Vrasjet në Tropojë, më 21 maj Jaho Mulosmani në gjyq
» Dërguar më: 16/05/2009 - 14:00

• Jaho Mulosmani do të rigjykohet për dosjen e vrasjes së shtetasve Bislim Hyka dhe Isuf Bashkurti, në vitin 1999 në Tropojë. Mulosmani është dënuar me burg përjetë për vrasjen e deputetit Azem Hajdari.

http://balkanweb.com/sitev4/lajm.php?id=37708
17.05.2009 11:47 Pinki ist offline Beiträge von Pinki suchen Nehmen Sie Pinki in Ihre Freundesliste auf
freethinker
Foren Legende

images/avatars/avatar-7.gif

Jaho Mulosmani duhet të vendosë për t‘u penduar

Dje është zhvilluar seanca
gjyqësore në ngarkim
të Jaho Mulosmanit, i
dënuar me burgim të përjetshëm
për vrasjen e deputetit
demokrat, Azem Hajdari,

http://www.gazeta-shqip.com/artikull.php?id=67312

01.07.2009 17:36 freethinker ist offline E-Mail an freethinker senden Beiträge von freethinker suchen Nehmen Sie freethinker in Ihre Freundesliste auf
CrniLabudovi CrniLabudovi ist männlich
Kosovo Krach Bumm Freund

images/avatars/avatar-73.gif

URL: http://www.balkanweb.com/index.php?id=62875
“Muharrem Haklaj më grabiti vajzën
(Dërguar më: 22/07/09) Klodiana Lala

Rebelohet” nusja e Haklajve. Anila Haklaj, e veja e të fortit të Tropojës, Fatmir Haklaj, ka vendosur të mos ndalet derisa t’i kthejnë vajzën e vetme, që solli në jetë pak ditë para se bashkëshorti i saj të ekzekutohej. Në një intervistë për “Gazeta Shqiptare”, Anila Haklaj rrëfen të vërtetën sipas saj, të largimit nga kulla shekullore e Haklajve, e deri tek procesi gjyqësor që ka hapur ndaj prindërve të bashkëshortit të saj, të cilët i akuzon se i kanë rrëmbyer fëmijën. “Humba vëllanë e madh dhe burrin të cilin doja dhe do vazhdojë të jetë në zemrën dhe mendjen time. Sikur të mos mjaftonin të gjitha këto, më rrëmbyen dhe vajzën, Fatmirën. Ajo është motivi i vetëm që më mban në jetë. Do të shkoj deri në Strasburg për ta pasur pranë”, - rrëfen Anila. Gruaja, e cila vazhdon të mbajë në trup rrobat e zeza, si shenjë respekti për njeriun të cilit i kishte premtuar dashuri të përjetshme, thekson se nuk do të ndalet para asgjëje…
Keni paditur në Gjykatën e Tiranës prindërit e bashkëshortit tuaj të ndjerë dhe kërkoni rikthimin e vajzës, që pretendoni se ua kanë marrë padrejtësisht. Si është historia?
Po, është e vërtetë që i kam paditur në gjykatë vjehrrin, Muharremin dhe vjehrrën, Fatimen dhe kërkoj rikthimin e vajzës sime, Fatmira Haklaj. Pas vrasjes së Fatmirit, 4 nëntor 1999, mua më dërguan në shtëpinë time. Fatmir Haklaj, edhe pse ka vdekur, vazhdon të jetë bashkëshorti im në mendje dhe në zemrën time. Ai është babai i vajzës sime të vetme, Fatmirës, motivi i vetëm që më mban në jetë. Me familjen Haklaj krijova mosmarrëveshje për shkak të një shume parash, të cilat Fatmiri i kishte vënë mënjanë për fëmijën tonë. Kishim dhe dy mosmarrëveshje të tjera, që nuk dua t’i bëj publike. Historinë time të vërtetë dhe të plotë do ta mësojë Prokuroria e Përgjithshme dhe autoritetet suedeze, që po mbajnë fëmijën tim të rrëmbyer nga familja Haklaj. Më datë 26 prill të vitit 2000, vjehrri im, Muharremi me largoi nga familja Haklaj. Me besë të zotit dhe me shpirtin e djemve të vrarë, më tha se do të shkonim për një vizitë ngushëllimi tek shtëpia ime dhe do të ktheheshim pas dy orësh. Sapo mbërritëm atje, takuam babain tim dhe gjatë bisedës vjehrri më tha se ti do të rrish në familjen tënde, ndërsa vajza do të jetojë me familjen e babait të saj.
U përgjigja: “Do ta marr me shtet”, por ai u përgjigj se, “nuk e gëzon fëmijën tënd po e more me shtet”. Unë kisha përjetuar tragjedi shpirtërore. Humba vëllain tim të madh, Arturin dhe bashkëshortin, Fatmirin. Veç këtyre, unë jetoja nën kërcënimin e familjes Haklaj dhe nën presionin e familjes time dhe të afërmve të mi, që të mos rrezikoja jetën e vëllait tim të vetëm. Babai im bëri përpjekje që unë të mos ndahesha me vajzën, po ashtu dhe të afërmit e tjerë, por nuk arritën asgjë.
Si ka vazhduar procesi gjyqësor?
Janë zhvilluar 14 seanca me gjyqtare Rezarta Viganin. Gjatë procesit, avokati i familjes Haklaj ka deklaruar se do të sjellë dokumente që vërtetojnë se vajza ka marrë status azilanti në Suedi, trajtohet me asistencë, vazhdon shkollën, etj. Në seancën e fundit është caktuar një psikolog, për të biseduar me vajzën nëpërmjet telefonit, për ta pyetur nëse ka dëshirë të kthehet tek unë. Por, si mundet të pyetet një fëmijë që nuk ka mbushur ende 10 vjeç në telefon për të tilla gjëra, kur ajo nuk më ka parë prej kaq vitesh? Psikologia do jetë këtu e vajza në Suedi. Unë jam nëna e saj dhe ma kanë marrë me ta padrejtë. Vajza nuk ka baba dhe kujdestaria më takon mua, dhe jo gjyshërve me moshë mbi 80 vjeç. Por, fjalët e mia dhe të avokates time kanë rënë në vesh të shurdhët.
Keni kontaktuar ndonjëherë me vajzën? Nëse po, çfarë ju ka thënë dhe si u lidhët me të?
Vajza ime është larguar nga Shqipëria në fund të korrikut 2005. Që prej asaj kohe nuk di asgjë për familjen Haklaj dhe Fatmirën. E kam marrë vesh nga “Gazeta Shqiptare” se vajza ndodhej në Suedi dhe se kishte fituar azil politik. Më 14 nëntor 2008, në orën 14.30 më ka telefonuar halla e vajzës, Zylfie Haklaj. Bisedën me të nuk dua ta bëj publike. Më pas më nxori vajzën në telefon. Fatmira me akuzoi se unë e kisha braktisur, gjë që s’e kam bërë kurrë. Unë për atë jetoj. Më foli shumë ashpër, por e di se janë fjalët e familjes Haklaj, jo të vajzës, se ende nuk ka mbushur 10 vjeç.
Çfarë përpjekjesh të tjera keni bërë për të gjetur vajzën tuaj?
Gati një vit më parë i jam drejtuar Prokurorisë së Përgjithshme, ku kam kallëzuar penalisht Hamdi Haklajn, si dhe Muharrem e Fatima Haklajn, për rrëmbim personi, sepse kanë nxjerrë jashtë Shqipërie vajzën pa më pyetur mua. Për mua si nënë, ata më kanë rrëmbyer fëmijën, shteti le t’ia vërë emrin si të dojë. Çështja i ishte dërguar Prokurorisë së Tropojës dhe më njoftuan që duhet të paraqitesha atje. Prokuroria shpalli moskompetencën dhe ia kaloi çështjen gjykatës. Për momentin ndodhet e pezulluar.
Nëse gjykata e refuzon kërkesën tuaj, si do të veproni?
Nuk ka arsye asnjë gjykatë të më mohojë të drejtën time, të më ndajë nga vajza. Nuk kam hequr kurrë dorë prej saj si dhe nuk jam përjashtuar nga e drejta prindërore. Çështjen do ta ndjekë deri në Gjykatën e Strasburgut për të pasur pranë vajzën time. Njerëzit që kam kontaktuar për të më ndihmuar, si privatisht, ashtu dhe në rrugë ligjore janë të shumtë, por pa rezultat, sepse me atë familje nuk gjen kush gjuhën e duhur.

23.07.2009 03:09 CrniLabudovi ist online E-Mail an CrniLabudovi senden Beiträge von CrniLabudovi suchen Nehmen Sie CrniLabudovi in Ihre Freundesliste auf
Zogaj Leku
Foren Geist

images/avatars/avatar-67.gif

Themenstarter Thema begonnen von Zogaj Leku

Der Super Verbrecher Azem Hajdari, hatte viele Feinde u.a. auch Fatmir Mediu, der heute wieder Minister ist, ein sehr dummer Mensch, aber gut in Schmuggler Geschäften wie Waffen ebenso und wie Azem Hajdari sowieso.

Fatmir Mediu spielt eine wichtige Rolle beim Öl Embargo Bruch gegen Jugoslawien, und welches gezielt von Salih Berisha Leuten damals gebrochen wurde und auch von den Amerikanern geduldet wurde.

Die Geschäfte des Azem Hajdari waren damals gut bekannt in Durres!

Fatmir Mediu wurde in Italien festgenommen, als Reise Gefährde des Drogen Bossen Gazmend Mahmutaj! Seinen Bruder Kassem Mahumutaj, machte Fatmir Mediu, zum Direktor des grössten Munitions Entsorgungs Lager Gerdec, obwohl er ja wussten das Mahumutaj, einer Drogen Clan Familie aus Berat entstammte und sein Bruder eine hohe Haftstrafe in Italiens Gefängnissen absass!

Wohl fast jeder Albanische Politiker, hat so ein Umfeld bzw. lässt sich von solchen Leuten finanzieren und dann immer die Geldwäsche Baufirmen der Mafia Clans, welche legendär sind in Albanien.

Mediu was also rumored to be involved in this oil smuggling business as was Azem Hajdari, a member of Berisha's Democratic Party who was gunned down in front of Berisha's Democratic Party headquarters.

http://tribunashqiptare.com/news/117/ART...2009-11-10.html

von Gary Kokolari

It is an information that the due diligence of the purchase is done from an American company brought in Albanian market from Fatmir Mediu. Becouse of Mediu's development in the political life, the am. comp. did stop for the moment showing the purchasing interest. The rumors are that Dritan Hoxha (the owner and president, who was killed in a car accident a week ago) did not wanted to sell the Top Chanel and Digit Alb to the aforementioned company despite the pressure from Berisha's government to do so. At the time of the accident he was driving a Ferrari and it is under investigation why the car did not stop by the means of pumping the feet brakes.!!!!"

Obviously, at this point, these are just allegations and this is nothing more than a statement from an individual who doesn't substantiate his claims; however, in the past, this source has provided me with valid information on other matters.

That being said, you should be aware that I have forwarded information regarding former Defense Minister Mediu and Gazmend Mahmutaj to USG officials at relevant agencies. Mahmutaj was arrested in Italy in 1998, and it was reported in Albania that Mediu was also arrested while traveling with him at that time. It is alleged that Mahmutaj was traveling under an alias as part of Mediu's entourage and that Mediu may have assisted Mahmutaj with this subterfuge. Mahmutaj was reputed to have been wanted on charges related to drug and/or human trafficking at that time. Mahmutaj was subsequently convicted and is serving a term in an Italian jail, and this was confirmed by a major American newspaper. Apparently, Mediu was either acquitted or plea bargained, but you should be able to confirm this yourself. Kassem Mahumutaj, the brother of Gazmend, was appointed head of the Berat branch of Albania's Republican Party, the political party for which Fatmir Mediu serves as Chairman, and one would have to stretch the imagination to believe this is just a coincidence. Furthermore, when Mediu became Defense Minister, he appointed Kassem Mahmutaj as Director of the largest ammunition depot in Albania which fed ammunition into the Gerdec demil facility (the site of the tragic explosion on March 15, 2008 that resulted in the death of 27 people and injured hundreds of others) and also believed to have supplied a portion of the AEY contracts. AEY is now under investigation by USG and Congressional committees for possible violations of statues related to arms transfers and the Foreign Corrupt Practices Act. Mediu and Sali Berisha have been implicated in the AEY deal as reported in The New York Times ( http://www.nytimes.com/2008/03/27/world/...nyt&oref=slogin ) . You should also be aware that Fier, Mediu's hometown, is known in Albania as a base of operations for drug traffickers and human traffickers who forced women into prostitution in Western Europe, and Gazmend Mahumtaj was a reputed gangster who operated in this region. According to a report issued by DOS today (http://www.state.gov/g/tip/rls/tiprpt/2008/ ), Albania continues to be a source for girls who are trafficked for the purpose of commercial sexual exploitation and forced labor and the report states the Albanian government "has not demonstrated that it is vigorously investigating or prosecuting complicit officials."

NATO, die Privat Armee der kriminellen Kosovo Banden.

http://www.bmlv.gv.at/pdf_pool/publikationen/03_jb01_18_osch.pdf
02.02.2010 11:51 Zogaj Leku ist offline E-Mail an Zogaj Leku senden Beiträge von Zogaj Leku suchen Nehmen Sie Zogaj Leku in Ihre Freundesliste auf
lupo lupo ist männlich
Wolf des Meeres

images/avatars/avatar-5.gif

Herkunft: Bayern

Dekorate per Azem Hajdarin

http://www.youtube.com/watch?v=2D3g0ijxamg&feature=related

08.06.2010 21:31 lupo ist online E-Mail an lupo senden Homepage von lupo Beiträge von lupo suchen Nehmen Sie lupo in Ihre Freundesliste auf
Pinki Pinki ist männlich
Ante

HAJDARAJ AGim aus Tropoje

Date of birth: 5 August 1969

ist heute auf der Interpol Liste, was wieder mal sehr überzeugt, wenn jemand aus so einer Familie im höchsten Gericht sitzt.

http://www.interpol.int/public/Data/Want.../2005_30065.asp

Die Verherrlichung dieses Gangsters, (wichtiger Treib Stoff, Waffen Schmuggler nach Jugoslawien) Ignorierung des UN Embargo usw.. bei youtube ist mehr wie peinlich. Einer der primitivsten Gangster, wie so praktisch Alle aus Tropje, wo ja seine Mörder auch herkommen.
01.08.2010 09:31 Pinki ist offline Beiträge von Pinki suchen Nehmen Sie Pinki in Ihre Freundesliste auf
lupo lupo ist männlich
Wolf des Meeres

images/avatars/avatar-5.gif

Herkunft: Bayern

Qemal Dema wurde in Tirana verhaftet, der schon um den Mord am Politiker Azem Hajdari vor 10 Jahren festgenommen war. Diesmal führte er eine illegale Pistole mit sich.

Pranga Qemal Demës për armë pa lej
» Vendosur: 10/08/2010 - 09:53

TIRANE - Arrestohet me armë pa leje Qemal Dema, 45- vjeçari i cili u akuzua para 10- vjetësh për rrëmbimin e vajzës së dëshmitares së vrasjes së Azem Hajdarit. Për këtë vepër ai doli i pafajshëm nga Gjykata e Apelit dhe u lirua nga qelia, ndërsa ditën e dielë ra sërish në prangat e policisë së kryeqytetit, i akuzuar për "armëmbajtje pa leje". Policia pohoi dje zyrtarisht se ai ra në prangat e efektivëve të komisariatit numër dy të Tiranës, për shkak se në mjetin e tij tip "Benz", me targa BC042NN, iu gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale një pistoletë tip "Makarov" me 7 fishekë, të cilën e posedonte pa leje. Materialet në ngarkim të tij i kaluan Prokurorisë së Tiranës, për konsumim të veprës penale "armëmbajtjes pa leje".

10.08.2010 10:15 lupo ist online E-Mail an lupo senden Homepage von lupo Beiträge von lupo suchen Nehmen Sie lupo in Ihre Freundesliste auf
CrniLabudovi CrniLabudovi ist männlich
Kosovo Krach Bumm Freund

images/avatars/avatar-73.gif

Die Mörder versuchen über Gerichts Verfahren wieder frei zu kommen.

Dy vrasjet në Tropojë, Apeli cakton gjyqin për Jaho Salihin
E martë, 17 Gusht 2010 09:44 administratori
Email Shtyp pdf

TIRANE - Jaho Salihi, i dënuari përjetë për përfshirje në vrasjen e deputetit demokrat, Azem Hajdari, do të gjykohet në shtator në Apelin e Tiranës, për vrasjen e Bislim Hykës dhe Isuf Bashkurtit. Gjykata e Shkallës së Dytë e kryeqytetit ka caktuar orën 09:00 të datës 10 shtator për të shqyrtuar çështjen në ngarkim të të riut Tropojan, i cili për këtë u dënua me 25- vjet burg më 21 maj të vitit të kaluar. Më parë për këtë çështje ai ishte dënuar me burgim të përjetshëm, por Gjykata e Lartë e prishi vendimin dhe e riktheu dosjen për rigjykim. Sipas vendimit të Faktit, Jaho Mulosmani, i njohur edhe si Jaho Salihi, ka qenë oficer policie në Komisariatin e Tropojës nga 1 qershori 1998, deri në gusht 1999. Më 4 gusht 1999, rreth mesditës, në Bajram Curri, në vendin e quajtur "Rrethi i policit", Mulosmani ka parë Bislim Hykën me vëllain e të cilit kishte pasur konflikte të mëparshme. Jaho ka qenë duke udhëtuar me mjetin e tij të punës dhe sapo ishte kthyer nga një ngjarje, që kishte ndodhur te Ura e Cërnicës, ku ishin vrarë me eksploziv dy miqtë e tij: Halil Haklaj dhe Feriz Kernaja, si dhe ishin plagosur disa të tjerë, që udhëtonin me ta. Vëllai i Bislim Hykës, Jonuzi, në atë kohë kryente detyrën e Drejtorit të Policisë së Kukësit. Më parë Mulosmani i kishte dalë përpara Hykës dhe nën kërcënimin e armës i kishte marrë mjetin e punës, duke i thënë se nuk do t'ia kthente, nëse Jonuzi nuk do të emëronte shef të Komisariatit të Tropojës, Fatmir Haklajn. Edhe pas ndërhyrjes së të tjerëve për të zgjidhur konfliktin nuk është gjetur zgjidhje, përkundrazi, është thelluar më tej dhe palët kanë qenë shumë të acaruara. Për këtë fakt, Jonuz Hyka, i vrarë më pas, ka vënë në dijeni edhe drejtues të lartë të Ministrisë së Rendit Publik. Bislim Hyka, në momentin kur është parë nga Mulosmani, ka qene bashkë me Isuf Bashkurtin, duke ecur në trotuar. Jaho ka nxjerrë armën e tij, automatik model 56, kalibër 7.62 mm dhe me të ka qëlluar disa herë mbi ata. Për pasojë, Hyka e Bashkurti kanë pasur vdekje të menjëhershme. Vetë Salihi, nëpërmjet dy avokatëve të tij, të pajisur me prokurë, mohoi akuzën në ngarkim të tij, por i kërkoi gjykatës në fillim të procesit që të procedohej me gjykim të shkurtuar. Pranimi i kësaj kërkese u bë shkak që dënimi i përjetshëm që dha gjykata për të, të konvertohej në 25- vjet burg. Gjykata ka pohuar në vendim se pas shqyrtimit të dosjes është provuar fajësia në ngarkim të Mulosmanit. fa.ma.

18.08.2010 09:17 CrniLabudovi ist online E-Mail an CrniLabudovi senden Beiträge von CrniLabudovi suchen Nehmen Sie CrniLabudovi in Ihre Freundesliste auf
Seiten (2): « vorherige 1 [2] Baumstruktur | Brettstruktur
Gehe zu:
Neues Thema erstellen Antwort erstellen
Balkan Forum » Balkan Forum » Politik » Das Attentat auf Azem Hajdari am 12.9.1998

Impressum

Forensoftware: Burning Board 2.3.6, entwickelt von WoltLab GmbH