Balkan Forum (http://www.balkanforum.org//index.php)
- Balkan Forum (http://www.balkanforum.org//board.php?boardid=1)
-- Kosovo (http://www.balkanforum.org//board.php?boardid=22)
--- OfertaPuneFalas - Arbeits Angebote im Kosovo (http://www.balkanforum.org//thread.php?threadid=6761)


Geschrieben von freethinker am 26.11.2011 um 19:32:

  OfertaPuneFalas - Arbeits Angebote im Kosovo

Pershendetje,

1. Firma "ENB" Service:
1) Pozita: Administratore me orar te plote
Vendi: Prishtine
2) Pozita: Punetore per 'call center' ne gjuhen shqipe me gjysme orari
Vendi: Prishtine
Aftesite e kerkuara:
* Duhet te jene komunikative, te motivuara per pune, ta gatshme per eksperience te re dhe te pershtatshme per pune ekipore.
* Per poziten 1) kandidatet qe flasin gjuhen gjermane kane perparesi.
Konkursi mbetet i hapur deri me 30/11/2011
Aplikacionet duhet te dorezohen ne zyren e kompanise qe gjendet ne rr. Rexhep Mala nr.25(afer ambasades Sllovene) ne Prishtine. Kontakt: 044/049 206 701.

2. Kerkojme punetor/e me njohuri te shkelqyeshme te gj. gjermane per call center. Orari: 8-16. Paga 350 eur + 5 per termin. Fushe-Kosove tel.: 044 213 527.

3. Kerkojme 4 punetorë/e per pastrim ne hotelin Dardania. Tel. 044 160 713 dhe 038 602 330.

4. Kerkojme kujdestare per dy femije te moshes 2 dhe 3 vjecare. Kujdestarja duhet ta kete kryer shk. e mesme, te kete pervoje pune me femije, te kete fjalor te paster te gj. shqipe, komunikim te theksuar etj. Pagesa sipas marreveshjes. Orari: 8-18. Tel.: 044 209 438 dhe 049 147 422.

5. Kerkoj punetore per pune te shtepise. Paga 100 eur. Orari: 8-13. Tel.: 044 331 186.

6. NDI Job advertisiment:
Position: Political Party Development Program Officer
Qualifications:
* University degree in social sciences
* Minim. 2 years of relevant experience
* Excellent oral and written Albanian and English language skills
* Strong interpersonal skills
* Knowledge of Kosovo political landscape-preferred
Applicants should submit a cover letter, CV/resume and 2 employment references via email at jobs@ndikv.org before 4:00 pm Wednesday November 25 2011.

7. Kerkojme teknik/e te licencuar te farmacise me pervoje pune per pune ne barnatore. Te interesuari(a)t te dergojne CVte e tyre me foto ne oferta-falas@hotmail.com

8. American Hospital Kosova:
1) 4 mjeke emergjence
2) 2 mjeke marketingu
Kushtet e kerkuara per Mjeke emergjence:
* Diplome ne mjekesi te pergjithshme
* Njohuri te mire te gjuhes angleze
* Aftesi per te punuar ne ekipe dhe ne nje ambient dinamik
* Pervoja ne teren dhe kualifikime tjera jane perparesi
* Aftesi per te perballuar turnet e nates.
Kushtet e kerkuara per Mjeke marketingu:
* Diplome ne mjekesi te pergjithshme
* Njohuri te mire te gjuhes angleze
* Aftesi per te punuar ne ekipe
* Aftesi per punen ne teren duke perfshire takimet me mjeke te jashtem
* Ngritja e bashkepunimeve me mjeke te jashtem
Te interesuarit ti dorezojne CV e tyre ne hr-ks@spitaliamerikan.com. Data e fundit per dorezimin e aplikacioneve eshte 1.12.2011

9. American Clinic Kosova:
1) 2 motra medicinale
Detyrat dhe pergjegjesite:
* Te jete pergjegjese per dhenien e kujdesit primar
* Te asistoj gjate punes se mjekut
* Te kujdeset per pacientet
* Te bej dhenien e injeksioneve dhe infuzioneve
Kualifikimet per kete vend te punes:
* Shk. e mesme mjekesore drejtimi Gjinekologji me licence nga MSH
* Te kete aftesi komunikuese
* Mosha e preferuar deri ne 30 vjet
* Te kete njohuri bazike te turqishtes per poziten 1
Konkursi mbetet i hapur deri me 30.11.2011
CV dergohen direkt ne klinike ose ne info@americanivf.net .

10. Spitali rajonal ne Peje:
1) 1 mjek/e specialist-anesteziolog/e
Paga: 507 eur
Orari i punes: i plote
Kushtet: Specializim i kryer ne anesteziologji dhe licence te punes
CV dorezohen ne zyren nr.1 te Administrates se spitalit. Konkursi mbetet i hapur 15 dite.

Me respekt,
OfertaPune FalasGeschrieben von CrniLabudovi am 01.12.2011 um 18:11:

 

1. HOTEL "GALLA CENTER' PRISHTINA INTERNATIONAL AIRPORT:
1) 3 shankist/e
2) 4 kamariere
3) 3 ndihmeskamariere
4) 1 kuzhinier
5) 2 ndihmeskuzhiniere
6) 2 recepcioniste
Afati i konkursit zgjat 7 dite nga sot. CVte dergoni ne info@hotel-galla.com ose dini@hotel-galla.com.

2. NSHT KES/KOSOVA ELECTRONIC SERVICE:
1) 5 punetore dhe 1 administratore.
Kushtet: per punetore kerkohet te kene njohuri per pajisjet elektronike ndersa per administratoren kerkohet njohja e gj. angleze dhe Microsoft office. Dergoni CVte ne kes_service@yahoo.com .

3. NTP "UKAB":
1) Inxhinier i energjetikes.
2) Depoist. Duhet te menaxhoj depon ne Llapnaselle
Kushtet per poz. 1: fakulteti i kryer i elektroteknikes ose absolvent, drejtimi energjetike.
Kushtet per poz. 2spinne hk. e mesme teknike drejtimi elektroteknik.
Kushtet e pergjithshme:
* pervoje pune(e deshiruar)
* preferohet mosha deri ne 35 vjec
* banor i Prishtines
* te jete i gatshem te punoj edhe jashte orarit
* aftesi ne organizimin e punes me vetiniciative, ne menyre te pavarur dhe ne punet e kipore
CV, referencat e punes dhe deshmite tjera relevante dergoni ne ukab_pr@yahoo.com.

4. NTP"GLOBBUS" Prishtinë
1./ Montues i dyereve per garazha,me pervoj pune -- 4 montues
2./ Mjeshtër - montues te paisjeve automatike(dyer me senzor,rampa automatike, motor,etj.) -- 1
Kandidatet nën 1. , të kenë pervoj ne montime te dyereve ose dyereve per garazha ose pervoj ne prodhimin e dyerve -dritareve nga plastika dhe alumini,axhustator,etj. Të aftë per pune ne teren, patentshoferi Kat.B
Kandidatet nën 2., Teknik i elektronikes,inxhinjer ,etj. Me pervoj pune ,njohje te gjuhes angleze ose gjermane.
Dërgo CV në adresen : globbus_kk@yahoo.com.

Mob. +386 49 113 718
+377 44 113 718
Tel/Fax +381 38 233 433

5.UNIKAT shpk Peje:
1) Një perkthyese e gjuhes angleze dhe gjermane.
Kandidatja duhet te dije shkrim dhe komunikim ne keto dy gjuhe.
Puna do te jete shkrim dhe komunikim pjesa me e madhe me internet por edhe biseda,
vendi i punes do te jete ne zyret e kesaj kompanije ne Pejë.
044-125378
049-125378
unikatuniforms@gmail.com
unikatuniforms@hotmail.com

6. GAZETA "KOSOVA SOT":
1) Asistente per marketing
Kushtet: preferohet pervoja ne kete pune, aftesi te mira komunikimi, krijimi dhe mbajtja e marredhenieve te mira me klientet e gazetes.
Aplikacionet mund te merren ne recepcionin e redaksise se gazetes tek Zona Industriale Prishtine. Afati i fundit i dorezimit te tyre eshte 30 Nentor 2011.

7. REAL-FEPLAST FUSHE KOSOVE:
1) 2 punetorë me pervoje 3-4 vjet pune per dyer dhe dritare nga plastika dhe alumini. Gjendemi ne Fushe Kosove te kisha. Mob.: 045 243 544 dhe 045 543 776.

8. PROTEK COMPANY:
1) Agjentë terreni me ose pa eksperience pune.
Ofrojme page fikse+perqindje, avancim ne karriere, mundesi udhetimi. Te interesuarit duhet ta kene mbaruar shk. e mesme. Mosha 20-45 vjec. Perparesi kane kandidatet te cilet posedojne patente shoferi dhe automjet. Kontakt: 044 798 705 infor@protek-online.com .

9. INTERPRESS R. COMPANY:
1) Pastruese
Aplikacionet merren ne recepcionin e kompanise tek Zona Industriale Prishtine. Afati deri me 30 Nentor 2011.

10. HAPPY CITY- CITY PARK:
1) 2 kujdestare/edukatore
Detyrat: kujdeset per femijet gjate lojes se tyre, i shoqeron femijet ne kendin e lodrave, njofton prinderit per rregullat ne kendin e lojerave.
Kualifikimi: preferohet fakulteti i edukimit, te kete pervoje pune me femije, shkathtesi komunikuese me femije, te jete e qete dhe e durueshme me femije.
likacionet merren ne QI City Park" tek Zona Industriale Prishtine. Afati deri me 30 Nentor 2011.

11. UN HABITAT KOSOVO:
1) 1 position for spatial/urban planner.
CV dergohen ne recruitment@unhabitat-kosovo.org . Closing date: 16 December 2011.

12. SAVE THE CHILDREN KOSOVO:
1) 1 project officer
Please apply via email at the lates 9th December 2011 to natyra.bokshi-tahiri@eur.savethechildren.se .

13. SACH PIZZA:
1) 6 kamariere
2) 6 kamarierë
3) 4 mjeshter per pizza, pasta dhe sallata
4) 2 ndihmes kuzhine
Per kamarierët obligative eshte gjuha angleze.
Per kuzhinierët pervoja e punes eshte obligative.
Te interesuarit ti degrojne CV e tyre me nga nje foto te info@sachpizza.com .

14. PASTICERIA "PIANNO":
1) Kamariere dhe banakiere(te gjitha femra).
Na kontaktoni ne lokalin i cili gjendet ne Pallatin e Rinise ose ne 044 666 046 dhe 038 249 533.

15. Kerkojme nje pastruese per 2-3 dite ne jave me cmim prej 10 eur ne dite. Gjendemi ne "Taslixhe 4". Mob.: 044 147 476 dhe 044 137 343.

16. Kerkojme teknik/e te licencuar te farmacise me pervoje pune per pune ne barnatore. Dergoni CV me foto te oferta-falas@hotmail.com .Me respekt,
OfertaPune FalasGeschrieben von CrniLabudovi am 06.12.2011 um 20:06:

  RE: OfertaPuneFalas - Arbeits Angebote im Kosovo

1. ECOLOG INTERNATIONAL:
1) Kuzhinier
2) Auto-elektricist
Kushtetspinne e paku 5 vite pervoje pune, gatishmeri per te punuar ne nje ambient dinamik jashte shtetit, gatishmeri per te punuar me njerez nga kombesi te ndryshme, aftesi per te menaxhuar punen ne kuzhine per pergatitje ushqimit per 100+ persona(vlen per poz. 1), njohje te mire te gj. gjermane(vlen per poz. 1), pervoje edhe me kamione(vlen per poz. 2).
Aplikoni permes emailit career.balkans@ecolog-international.com .

2. EURO INVEST PRIZREN:
1) 1 menaxher te njesise se parkingut te qytetit "Eurocenter" ne kohe te caktuar.
2) 4 puntore te parkingut, ne kohe te caktuar. Puna do te jete me 3 nderrime.
Kushtet: ato te pergjithshme(qe i kerkojne te gjithe), diplome universitare ne drejtimin Juridik ose Ekonomik(per poz. 1), aftesi ne menaxhim dhe ta njoh gj. angleze(per poz. 1), se paku shk. e mesme dhe njohja e nje gj. te huaj(per poz. 2).
Puna provuese do te jete 30 dite.
Dergoni CV-te te info@eurocenter-pz.com .

3. EU TWINNING PROJECT:
1) Project assistant(1200-1400 eur/month)
2) Project translator/Interpreter (1000-1200 eur/month)
In both positions there is a probation period of 3 months. To apply for one of these jobs, please send an application and Europass CV (http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/hornav/Downloads.csp ) both in Ms Word format by email to dhe Police College of Finland on twinning.polamk@poliisi.fi by the 13th December 2011. If you want to apply for both positions please a separate application for each.

4. PRINTEC GROUP OF COMPANIES:
1) Sales account manager
Please send your CV in english at hr@printecgroup.com .

5. TOP KOSOVA TV:
1) 1 organizator
2) 1 redaktor pergjegjes i lajmeve
3) 3 redaktor i lajmeve
4) 2 producent
5) 5 realizator
6) 2 menaxher marketingu
7) 1 drejtor teknik
cool 1 teknik/mirembajtes te paisjeve
9) 1 IT
10) 2 dizajner/grafike
11) 1 skenograf
12) 2 administrate
13 20 gazetar
14) 10 moderator/e te lajmeve dhe te emisioneve
15) 10 montazher
16) 12 kameraman
17) 2 kran operator
1cool 4 audio teknik
19) 2 recepcioniste
20) 3 sigurim
21) 2 shtepiak
Dergoni CVte, 2 fotografi, dokumentacionin per pergatitjen profesionale, kopjen e leternjoftimit, letren motivuese jo me shume se 500 fjale duke e cekur poziten per te cilen aplikon ne zyret e TV Top Kosova, Luan Haradinaj, Rilindja Prishtine. Konkursi mbetet i hapur deri me t Dhjetor 2011.

6. ORBICO SHPK:
1) 2 brand menaxher
2) 4 supervisor
3) 3 KAM
4) 7 komercialist
5) 14 shites ambulantiv
6) 4 merchandiser
7) 1 administrator per financa
cool 1 administrator per loxhistike
Per pozitat 1,2,3,7 dhe 8 shk. i larte universitar eshte i domosdoshem(fakulteti ekonomik per poz. 7 dhe cool .
Dergoni CVte direkt te zyret tona ose te contact@orbico-ks.com .

7. SBO-FIRME ZVICERIANE:
1) Punetorë per gj. gjermane per projekte te ndryshme me kushte shume te volitshme pagese. Tel.: 044 747 047.

8. Kerkojme teknik/e te licencuar te farmacise me pervoje pune per pune ne barnatore. Dergoni CV me foto te oferta-falas@hotmail.com .

Per cdo informate tjeter na kontaktoni ne oferta-falas@hotmail.com .

Me respekt,
OfertaPune FalasGeschrieben von Illyri am 01.01.2012 um 12:26:

  RE: OfertaPuneFalas - Arbeits Angebote im Kosovo

Pershendetje te nderuar,

1. KOMPANIA "AL PETROL":

1) 3 punetore per pune ne vetesherbim ne Veternik.

Dergoni CVte ne alpetrol@hotmail.com. Tel. 038 535 899.

2. AMERICAN HOSPITAL KOSOVA:

1) 1 finance manager

Send detailed CV with a recent photo to hr-ks@spitaliamerikan.com .

3. QENDRA TREGTARE "LESNA ING AF":

1) 1 menaxher i shitjes

CVte i dergoni ne konkurs.lesna@gmail.com. Tel. 038 540 183 dhe 044 779 977.

4. EULEX:

The overview of all current vacancies and details of positions can be found on this website: www.eulex-kosovo.eu .

5. AGROCOM-NGJYRA, LLAQE DHE VEGLA TE PUNES:

1) 1 agjent te shitjes.

Kontakt: s.selmani@hotmail.com ose "Magjistralja Ferizaj-Prishtine. Afati deri me 30.12.2011 .

6. BUJTINA 'FENIX':

1) 2 recepcioniste

2) 1 pastruese

Mob. 044 530 237.

7. SHOQATA 'AMANETI-JETIMI':

1) 1 disenjator/e per kohe te pacaktuar.

Mob. 045 316 240.

8. MIGROS:

1) 5 mbikqyres

2) 5 produkt menaxher

3) 10 agjent/e te shitjes

4) 10 shites ambulantiv

5) 1 kalkulator

Kontakt: ntsh_migros@hotmail.com ose Zona industriale 4, Fushe Kosove.

9. MEDITECH:

1) 1 farmacist/e

Dergoni CVte me foto dhe leter motivuese ne: meditech@kujtesa.com .

10. IKUB INFO SOFT:

The vacant job positions are presented below:

SharePoint developer, IT project manager, Biztalk developer, Web developer, Windows developer, Databes professional, BI professional. In total 10-15 employees.

Please submit your resume, letter of application and all other supprting documents to th following email adress: personel@infosoftgroup.com.al .

11. SKY UNIT CALL CENTER:

Punetor/e. Duhet te njohin gj. gjermane dhe te jene te rrjedhshem ne komunikim. Tel. 044 284 252 dhe 049 300 340.

12. EXTREME FOTOKOPJE PRISHTINE:

1) 1 punetore te moshes 18-25 vjecare. Te interesuarat te lajm. ne 044 662 060.

Suksese,

Oferta Pune FalasGeschrieben von CrniLabudovi am 13.01.2012 um 03:53:

  RE: OfertaPuneFalas - Arbeits Angebote im Kosovo

1. D.P.Z AUTO SERVIS PICASSO PRISHTINE

2 MJESHTER TE HEKUROSJES ME PERVOJ PUNE
2 MJESHTER QE KAN PERVOJ PUNE NE KIT
1 MJESHTER TE POLIRIMIT
2 NXENES TE RREGULLT
1 PASTRUES

JU LUTEMI TI DERGONI CV APO INFORMACIONET TUAJ NE EMAIL ADRESEN TON auto-picasso@hotmail.com
Po ashtu mund te na vizitoni ne web adresesn ton www.auto-picasso.com

Aplikuesit duhet te jen te Komunes se Prishtines apo ne rrethin per shkak te udhtimit.Konkursi mbetet i hapur deri me daten 09.01.2012

2. Butiku "Albi" Prishtine:
1) 1 shitese qe ka pervoje pune ne butik. Kontakt: albibutik@hotmail.com
dhe mob. 045 40 50 61.

3. BUTIKU "LADYS'S POINT" NE GRAND STORE KATI I 3-TE:
1) Punetore
Tel. 044 766 166

4. KERKOJME KUJDESTARE NE PRISHTINE per femije binjake 6 muajsh. Tel. 044 119 942.

5. PRANOHEN NE FIRMEN TONE:
1) 1 elektricist
2) 1 mirembajtes i elektronikes
3) barmen/e dhe arketar/e
Tel. 044 530 116 dhe 038 550 597. Na therrisni vetem prej ores 12-22.

6. HOTEL "LYON" PRISHTINE:
1) 2 recepcioniste/ë
Tel. 038 220 997 dhe 044 245 082.

7. HOTEL "ROYAL" PRISHTINE:
1) Recepcioniste, kamarier, banakier.
Tel. 044 377 993 .

8. EXCLUSIVE GROUP PRISHTINE:
1) 1 agjent tregtar
2) 1 administratore per pune ne zyre
Te interesuarit le ti dergojne CVte me foto, nje leter motivuese dhe referencat ne hr@exclusive-team.com deri me 13 Janar 2012.

9. LESNA AF DEGA NE TIRANE:
1) 1 arkitekt/e
2) 1 montues i kuzhinave
Te interesuarit te cilet banojne ne Tirane le ti dergojne CV-te e tyre me foto ne konkurs.lesna@gmail.com . Per informata shtese therrisni ne 044 779 977 dhe 038 540 183.

10. NTP "ELKOS-GROUP":
1) 3 agjent te shitjes per Prizren
2) 8 agjent te shitjes per Peje
Tel. 038 601 040. CVte me foto dergohen ne km@elkosgroup.com ose ne zyret e Elkos-it.

Suksese,

Oferta Pune Falas


Forensoftware: Burning Board 2.3.6, entwickelt von WoltLab GmbH